EP, U21 - Pirlo izvlačio kuglice, evo gde je smestio Srbiju! (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2018, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP, U21 - Pirlo izvlačio kuglice, evo gde je smestio Srbiju! (foto)

Posle sjajnih rezultata u kvalifikacijama, naša U21 reprezentacija okreće se Evropskom prvenstvu naredne godine. Danas je obavljen žreb grupa.

Podsetimo, Evropsko prvenstvo biće održano narednog leta, od 16. do 30. juna, a organizatori će biti Italija i San Marino.

Reprezentacija Srbije se superiorno plasirala na ovo takmičenje i biće jedna od ukupno 12 selekcija koje će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se boriti za titulu prvaka Evrope.

Danas je legendarni Andrea Pirlo izvlačio kuglice tokom žreba, a naše ''Orliće'' je svrstao u Grupu B, zajedno sa Nemačkom, Austrijom i Danskom.

U prilogu vidite i kako izgledaju dve preostale grupe, a prema propozicijama takmičenja, iz ove tri grupe u polufinale će se plasirati svi prvoplasirani timovi, plus najbolja drugoplasirana selekcija.

Plasman u polufinale ujedno znači i direktan plasman za Olimpijske igre 2020. godine u Tokiju.

Po završetku kvalifikacija, selektor Đorović je najavio maksimalne ambicije našeg tima na ovom takmičenju, tako da se opravdano nadamo da ćemo ''Orliće'' gledati i na Olimpijakim igrama.

-

The official result of the #U21EURO draw! 🤩

Let's hear your predictions for the three group winners... pic.twitter.com/k6ppfWcWoW

— UEFA U21 EURO (@UEFAUnder21) November 23, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.