EP U20: Srbija pregazila Izrael, Maksić dominirao

Izvor: N1 televizija, 20.Jul.2018, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP U20: Srbija pregazila Izrael, Maksić dominirao

Mlada rukometna reprezentacija Srbije pobedila je u prvom kolu Evropskog prvenstva U20 u Sloveniji selekciju Izraela rezultatom 35:28 (21:13).

Srbija je u meču, koji ste mogli da pratite u direktnom prenosu na Sport Klubu, u dvorani Golovec u Celju, prikazala veoma dobru partiju, koju je posle stalnog vođstva, krunisala ubedljivom i sigurnom pobedom.

Najefikasniji u srpskom timu bio je Aleksa Maksić, sin selektora Nenada Maksića, sa devet pogodaka, dok je Marko >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Milosavljević upisao šest golova, a Đorđe Pisarić pet. Nikola Ivanović i Srđan Mijatović su mrežu rivala pogodili po četiri puta.

U reprezentaciji Izraela, koju sa klupe predvodi bivši trener Partizana Aleksandar Brković, po četiri pogotka su postigli Danijel Sarfati i Tomer Bodenhajmer.

Orlići su sa dva boda na prvom mestu u grupi B, koliko ima i Slovenija koja je pobedila Norvešku sa 27:19.

Srbija će u drugom kolu EP U20 u petak od 17,00 (SK1) igrati protiv Norveške, a u nedelju od 19,00 protiv Slovenije od (SK1).
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.