EP: Srbija pobedila Azerbejdžan za četvrtfinale u futsalu

Izvor: TvojPortal.com, 04.Feb.2012, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP: Srbija pobedila Azerbejdžan za četvrtfinale u futsalu

Izvor: vesti online
Futsal reprezentacija Srbije pobedila je u Zagrebu selekciju Azerbejdžan rezultatom 9:8 i plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva.



U našoj Grupi D nalazi se još i Portugal koji je u prvom meču pobedio Azerbejdžan sa 4:1, tako da će u međusobnom duelu u nedelju, Srbija i Portugal odlučito koja će od dve selekcije sa prvog mesta otići u narednu fazu EP. >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com <<

Četiri gola za Srbiju postigao je Vidan Bojović, Mladen Kocić dao je dva, a Vladimir Lazić, Slobodan Rajčević i kapiten Bojan Pavićević po jedan. Više od pola azerbejdžanske reprezentacije čine naturalizovani Brazilci, koji su postigli šest od osam golova za svoju ekipu.
Opsirnije procitajte na ovom linku.

SrbijafutsalEP u hrvatskoj

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.