EP: Lenđer u polufinalu na 50 metara delfin

Izvor: Vesti-online.com, 18.Avg.2014, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP: Lenđer u polufinalu na 50 metara delfin

Reprezentativac Srbije u plivanju Ivan Lenđer plasirao se danas u polufinale trke na 50 metara delfin, na Evropskom prvenstvu u Berlinu, dok je Radovan Siljevski takmičenje u toj disciplini završio u kvalifikacijama. Eliminisani su i Čaba Silađi i Andrea Basaraba.

 

Lenđer je rezultatom od 24,02 sekunde zauzeo 14. mesto u kvalifikacijama, dok je Siljevski sa 24,38 sekundi zauzeo 27. mesto. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Najbolji rezultat u kvalifikacijama i novi rekord šampionata ostvario je Ukrajinac Andrij Govorov sa 22,87 sekundi. Polufinala su na programu danas od 18 časova.

 

Reprezentativac Srbije u plivanju Čaba Silađi nije uspeo da se plasira u polufinale trke na 100 metara prsno pošto je zauzeo 20. mesto u kvalifikacijama rezultatom 1:01,75 minuta. Najbrži je bio Britanac Adam Piti rezultatom 59,97 sekundi i jedini je koje je deonicu preplivao za manje od minuta. Polufinala su danas na programu od 18 časova.

 

Reprezentativka Srbije Andrea Basaraba nije uspela da se plasira u polufinale trke na 200 metara leđno jer je zauzela 25, poslednje mesto u kvalifikacijama rezultatom dva minuta, 23 sekunde i 13 stotinki. Najbolji rezultat je ostvarila Dženi Mensing iz Nemačke sa 2:10,33.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.