Đurić posle zlata uzeo i srebro na EP

Izvor: RTS, 25.Avg.2018, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić posle zlata uzeo i srebro na EP

Srpski paraatletičar Nebojša Đurić, nakon titule šampiona u bacanju diska na Evropskom prvenstvu u Berlinu, osvojio je i srebrnu medalju u bacanju kugle. Ministar udovičić čestitao Đuriću.
Đurić, koji je u Berlinu u bacanju diska postavio svetski rekord (39,84), u bacanju kugle imao je rezultat od 11,67 metara. Zlato je osvojio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Bugarin Ruždi Ruždi (12,14), a bronzu Poljak Karol Kozun.

Đurić je doneo prvo srebro Srbiji na EP u Berlinu za ukupno 11. medalju, od kojih su tri zlatne i sedam bronzanih.
Čestitka ministra Udovičića
„Naš sjajni paraolimpijac Nebojša Đurić, posle zlata i oborenog svetskog rekorda u bacanju diska, postao je vicešampion Evrope u kacanju kugle čime je još jednom pokazao da su granice uspeha samo tamo dokle neko želi da dosegne! Čestitam Nebojši, njegovom stručnom štabu i Paraolimpijskom komitetu Srbije!", navodi se u čestitku ministra Udovičića.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posle zlata, Đurić doneo Srbiji i srebro na EP

Izvor: BKTV News, 25.Avg.2018

Srpski paraatletičar Nebojša Ðurić, nakon titule šampiona u bacanju diska na Evropskom prvenstvu u Berlinu, osvojio je i srebrnu medalju u bacanju kugle...Ðurić, koji je u Berlinu u bacanju diska postavio svetski rekord (39,84), u bacanju kugle imao je rezultat od 11,67 metara...Zlato je osvojio...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.