Dame i gospodo, MVP Evropskog prvenstva ima reč!

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2019, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dame i gospodo, MVP Evropskog prvenstva ima reč!

Njegovi prvi utisci posle trijumfa u finalu.

Odbojkaški reprezentativac Srbije Uroš Kovačević proglašen je danas za najboljeg igrača Evropskog prvenstva.

"Bilo je fanstastično, ponosan sam na saigrače i na svoju zemlju. Ovo je neverovatno iskustvo za sve nas. Niko sem nas nije očekivao ovaj uspeh, a mi smo to uradili", rekao je Kovačević nakon finala.

Odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je titulu prvaka Evrope, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pošto je u Parizu u finalu Evropskog prvenstva pobedila Sloveniju sa 3:1 (19:25, 25:16, 25:18, 25:20).

Srbiji je ovo treće evropsko zlato, pošto je prethodno bila najbolja 2001. i 2011. godine. Takodje, Srbija je, kao i 2011. godine, objedinila titule šampiona Evrope u muškoj i ženskoj konkurenciji.

-
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ORLOVI U EUFORIJI POSLE OSVAJANJA EVROPSKOG ZLATA: Kovač nam usadio da ginemo jedni za druge! Ugledali smo se na odbojkašice

Izvor: Kurir, 29.Sep.2019

Odbojkaški reprezentativac Srbije Aleksandar Atanasijević rekao je večeras da je njegova ekipa zasluženo osvojila titulu prvaka Evrope i istakao da im je selektor Slobodan Kovač "usadio" da moraju da igraju kao tim i da ginu jedni za druge.

Nastavak na Kurir...

Kakve su reakcije u Sloveniji posle poraza od Srbije?

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2019, 11:12

Jedna ocena dominira i to nas prilično raduje...Reprezentacija Srbije sinoć je u Parizu savladala Sloveniju sa 3:1 u setovima, u finalu Evropskog prvenstva i tako postala novi šampion Starog kontinenta...Sam finiš meča obeležila je i neuobičajena nervoza, umalo je u jednom trenutku došlo do sukoba...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.