Da li je moguće - Klatenburg pre meča pružio podršku Hrvatima!?

Izvor: Sportske.net, 17.Jun.2016, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je moguće - Klatenburg pre meča pružio podršku Hrvatima!?

Sudija Mark Klatenburg dobio je zadatak da deli pravdu na meču drugog kola Grupe D između Hrvatske i Češke, a izgleda da je Englez navijači opredeljen i da podržava "Vatrene".

Hrvatski komentator koji se nalazi u Francuskoj i radi žive prenose sa lica mesta lansirao je u petak priču koja ukazuje na to da sudija Mark Klatenburg podržava "Vatrene" na Evropskom prvenstvu.

Komentator je u živom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prenosu rekao da je sudiju Marka Klatenburga sreo na aerodromu i da mu je engleski sudija tom prilikom kazao kako se nada trijumfu Hrvatske u duelu sa Češkom!

Hrvatski novinar je Aleksandar Holiga je o tome izvestio javnost na "Tviteru" a znaci interpunkcije koji su stavljeni na kraju rečenice ukazuju na to da priča deluje neverovatno.

Da li je po sredi "lovačka priča" komentatora ili je Mark Klatenburg zaista dozvolio sebi da javno komentariše o svojim simpatijama prema Hrvatima to verovatno nećemo saznati.

Hrvatska je na poluvremenu duela sa Česima imala gol prednosti zahvaljući pogotku Ivana Perišića.

Croatian TV commentator says he met Clattenburg at the airport, claims the ref told him he hopes #CRO win (!?)

— Aleksandar Holiga (@AlexHoliga) June 17, 2016
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.