DRAMA VEĆ NA STARTU: Crna Gora posle PETERACA potopila Francuze!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 21:51

DRAMA VEĆ NA STARTU: Crna Gora posle PETERACA "potopila" Francuze!

Počeli prvenstvo Evrope...

Vaterpolisti Crne Gore pobedili su u Dubrovniku posle boljeg izvođenja peteraca selekciju Francuske ukupnim rezultatom 20:19 u meču prvog kola grupe A na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj.

Meč je u regularnom delu završen bez pobednika, 10:10, da bi bila rešena u desetoj penal seriji, pošto Francuz Igo Kruzija nije iskoristio peterac, dok je za Crnu Goru siguran bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Aleksa Ukropina.

Najefikasniji u selekciji Crne Gore u regularnom delu bio je Dušan Matković sa tri gola. U reprezentaciji Francuske najbolji je bio Tomas Verno sa četiri pogotka.

U drugom meču prvog kola grupe A, večeras će igrati Španija i Hrvatska.

Selekcija Italije je u prvom kolu grupe B u Zagrebu savladala Gruziju rezultatom 22:5.

Najefikasniji u selekciji Italije bio je Andrea Fondeli, koji je postigao pet golova. Najbolji u selekciji Gruzije sa dva gola bio je Stefan Pješivac.

U drugom meču prvog kola grupe B, večeras će se sastati Mađarska i Grčka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Hrvati srušili Španiju posle peteraca

Izvor: B92, 04.Jan.2024

Vaterpolisti Hvratske startovali su u Dubrovniku pobedom na Evropskom prvenstvu u vaterpolu...Domaćini turnira su boljim izvođenjem peteraca u susretu A grupe pobedili tim Španije sa 14:12 (2:1, 2:5, 2:2, 3:1, 5:3), pošto je u regularnom toku bilo 9:9...Imala je Hrvatska posle prvih osam minuta prednost...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.