DRAMA U UDINAMA: Albanac nožem jurio naše mlade košarkaše

Izvor: Večernje novosti, 15.Avg.2019, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U UDINAMA: Albanac nožem jurio naše mlade košarkaše

Mladi košarkaši doživeli su napad u Udinama, gde igraju na Evropskom prvenstvu za igrače do 16 godina MLADI košarkaši doživeli su napad u Udinama, gde igraju na Evropskom prvenstvu za igrače do 16 godina. Na njih je nožem nasrnuo jedan Albanac, saznaju "Novosti". Prema prvim informacijama niko od naših momaka nije povređen.>> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << href="https://www.vesti.rs/Incident/" class="contenturl">Incident se dogodio u četvrtak veče kada si igrači krenuli u obilazak grada, a sve to je potvrdio potpredsednik KSS Igor Rakočević.- Govorio je svašta, da je Kosovo Albanija, a ne Srbija... Deca su se sportski ponašala, rukom su mu pokazali da se skloni, ali je on postao još agresivniji, sišao je sa bicikla i počeo da ih juri nožem. Deca su uspela da pobegnu i da se zatvore u hotel. Dosad nije postojalo nijedno lice koje bi vršilo obezbeđenje naših igrača, ni u gradu ni u hotelu. Obratićemo se našoj ambasadi kako bismo dobili zaštitu - rekao je Rakočević za B92.PROČITAJTE I: Pogledajte fotografije napada na košarkaše Partizana u Skoplju! Inače, Orlići su u četvrtfinalu poraženi od Španije rezultatom 72:71 uz čudne sudijske odluke i zbog toga se neće boriti za medalju nego za plasman od 5. do 8. mesta.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Rakočević potvrdio, skandal na Evropskom prvenstvu, naši reprezentativci napadnuti nožem!

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2019

Nezapamćeni incident, pravu dramu preživeli su naši kadetski reprezentativci tokom Evropskog prvenstva u Italiji...Potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije Igor Rakočević potvrdio je danas u izjavi za ''Telegraf'' da se u Udinama dogodio težak incident, kada je nepoznati Albanac napao grupu kadetskih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.