DEBI KOD KUĆE: Srbija danas dočekuje Albaniju

Izvor: HotSport.rs, 14.Okt.2014, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEBI KOD KUĆE: Srbija danas dočekuje Albaniju

Reprezentacija Srbije većeras od 20:45 sati igra meč druge runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. „Orlovi“ će ukrstiti koplja sa selekcijom Albanije.

Ime rivala možda nije zvučno, međutim, prema rečima prvog čoveka FSS, Tomislava Karadžića, stadion u Humskoj će biti popunjen. Nažalost, razlog većeg odaziva publike neće biti poletna igra srpskih reprezentativaca pod dirigentskom palicom novog selektora Dika Advokata.
Razloge >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << interesovanja javnosti treba tražiti u isotorijsko-tradicionalnim lošim odnosima između ova dva naroda.
Srbija je kvalifikacije počela prilično bledo, na mišiće izvojevavši bod sa „svetskom fudbalskom velesilom“ – ekipom Jermenije. Sa druge strane, Albanci su „našamarali“ favorizovanu Portugaliju pobedom u Tirani, obradovavši lokalno stanovništvo iznenađujućom pobedom.
Selektor Srbije Dik Advokat najavio je da će u naredni meč kvalifikacija ući ne menjajući formaciju iz prvog susreta. On je, takođe, priznao da oseća pritisak javnosti što je, kako je sam kazao, određena vrsta iznenađenja za njega samog.
- Imamo kvalitet, samo moramo da spustimo emocije. Fudbal je jedino što nas zanima, želimo da pružimo dobru partiju, a dešavanja van terena nas ne interesuju. Razmišljamo samo o tri boda. Neću promeniti formaciju. Vidim da je prisutan veliki pritisak u javnosti, odigrali smo jedan meč, a mediji prenose kao da je poslednji i presudan. Iznenađen sam, ponašamo se kao da Srbija mora da pobedi svaku utakmicu, a rezultatom u Jermeniji možemo da budemo zadovoljni s obzirom na dešavanja na terenu – naveo je Advokat.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

ALBANSKI MEDIJI: Osam fudbalera rođenih na Kosovu igra protiv Srbije (FOTO)


VELIKO PRIZNANJE: Zvezdino dete među 40 najperspektivnijih fudbalera sveta


JELENA KARLEUŠA: Ne mešajte politiku u sport, u Beograd dolaze mladi i dobri Albanci!





 

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.