Izvor: Piplmetar.rs, 19.Okt.2023, 00:30

Crnogorski mediji: „Srbija ugasila nade“

Srbija je večeras savladala Crnu Goru u Beogradu sa 3:1, napravila je ključni korak ka Evropskom prvenstvu u fudbalu, dok su Crnogorci verovatno ostali bez šansi da se nađu u Nemačkoj.
U Crnoj Gori se ovaj meč pratio sa velikom pažnjom, a tamošnji mediji su se pomirili sa činjenicom da njihova selekcija neće uspeti da se nađe na prvom velikom takmičenju od osamostaljenja 2006. godine.
Crna Gora je >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << jedina reprezentacija nastala iz bivše Jugoslavije koja nikad nije igrala ili EURO ili Mundijal i tako će i ostati.
Portal Vijesti doneo je naslov: „Crnu Goru samo čudo vodi na Euro, Srbija za četiri minuta prelomila meč“.
Na portalu CDM dominira naslov: „Crna Gora daleko od Eura, ‘sokolima’ se osvetila defanziva u Beogradu“.
RTCG piše: „Srbija ugasila nade Crne Gore, poraz „sokola“ u Beogradu“.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Jovetić: „Čestitam Srbiji, sigurno da imaju ogroman individualni kvalitet“

Izvor: Piplmetar.rs, 19.Okt.2023

Kapiten Crne Gore Stevan Jovetić, strelac jedinog gola za svoj tim, odao je priznanje dvostrukom strelcu Aleksandru Mitroviću i čestitao Srbiji posle meča u kvalifikacijama za EURO.. Srbija je večeras savladala Crnu Goru u Beogradu sa 3:1, napravila je ključni korak ka Evropskom prvenstvu u fudbalu,...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.