Izvor: Piplmetar.rs, 19.Okt.2023, 00:30

Jovetić: „Čestitam Srbiji, sigurno da imaju ogroman individualni kvalitet“

Kapiten Crne Gore Stevan Jovetić, strelac jedinog gola za svoj tim, odao je priznanje dvostrukom strelcu Aleksandru Mitroviću i čestitao Srbiji posle meča u kvalifikacijama za EURO.
Srbija je večeras savladala Crnu Goru u Beogradu sa 3:1, napravila je ključni korak ka Evropskom prvenstvu u fudbalu, dok su Crnogorci verovatno ostali bez šansi da se nađu u Nemačkoj.
„Odigrali smo jedno dosta dobro prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << poluvreme. Prvi gol Mitrovića, ništa se nije moglo. Nismo pali, krenuli smo da igramo. Postigli gol. U drugom smo morali bolje, povukli smo se, psihički pali, oni su to iskoristili i pobedili. Čestitam“, rekao je Jovetić.
Duža klupa Srbije je bio jedan od važnijih faktora.
„Sigurno da imaju ogroman individualni kvalitet. Imaju 25 igrača, imaju još 30. Probali smo da osvežimo sa izmenama“, kazao je Jovetić.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.