Izvor: Piplmetar.rs, 15.Okt.2023, 16:31

Crnogorci oslabljeni stižu u Beograd

Fudbalska reprezentacija Crne Gore biće oslabljena u Beogradu na utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Srbije.
Zbog povreda je selektor Miodrag Radulović ostao bez Slobodana Rubežića, Andrije Radulovića i Marka Bakića, potvrđeno je iz Fudbalskog saveza Crne Gore.
Rubežić je debitovao za nacionalni tim pre dva dana u prijetaljskom meču protiv Libana (3:2), dok je na istoj utakmici Radulović >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << bio veoma zapažen.
Crnogorski fudbaleri treniraju u Podgorici do ponedeljka, kada je planiran odlazak za Beograd.
Srbija će dočekati Crnu Goru u utorak od 20.45 sati na stadionu „Rajko Mitić“ i to će verovatno biti ključni duel za obe ekipe u ovim kvalifikacijama.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Crnogorci prijete "orlovima": Igrali smo i protiv većih...

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Okt.2023, 11:01

Fudbaleri Srbije i Crne Gore sutra u Beogradu igraju sudbonosni susret u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo,

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.