Crna Gora pobedila Srbiju, a onda - debakl!

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2020, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora pobedila Srbiju, a onda - debakl!

Očekivali smo zanimljivu grupu, a šta smo dobili?

Očigledno, reprezentacije Hrvatske i Belorusije nisu imale pravu konkurenciju u Grupi A na aktuelnom Evropskom prvenstvu.

Te dve selekcije će i definitivno igrati u drugom krugu, pošto je večeras selekcija Belorusije ubedljivo savladala Crnu Goru sa 36:27.

Tako je, posle Srbije, iz daljeg takmičenja eliminisana i Crna Gora, od koje se danas očekivalo mnogo više, imajući u vidu da je selekcija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Zorana Roganovića bila osokoljena trijumfom u drugom kolu nad reprezentacijom Srbije.

Belorusi su već na poluvremenu imali ubedljivu prednost (17-11) i do kraja su rutinski odradili svoje zadatke i ostvarili postavljeni cilj.

U ovoj grupi ostaje još da se odigra meč između Srbije i Hrvatske od 20:30h, ali taj meč nema veliki takmičarski značaj, s obzirom da Hrvatska ide dalje, a da Srbija večeras završava takmičenje, bez obzira na ishod ovog duela.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Belorusija pregazila Crnu Goru, Rusija pred ispadanjem

Izvor: MozzartSport.com, 13.Jan.2020

Bratski, zagrljeno, Srbija i Crna Gora idu kući sa Evropskog prvenstva posle prvog kruga. Dok su Orlovi ispali već nakon dve utakmice, Crnogorci su im se pridružili večeras posle teškog poraza od Belorusije – 36:27 (17:11). Bio je to direktan okršaj za drugo mesto, očekivalo se mnogo vatre,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Belorusija deklasirala Crnu Goru i otišla dalje

Izvor: B92, 13.Jan.2020

Rukometna selekcija Belorusije ubedljivo je savladala reprezentaciju Crne Gore sa 36:27 u trećem kolu grupe A Evropskog prvenstva.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.