ČAĐO RAZOČARANA: Ne znam šta bih rekla, idemo težim putem

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 18:15

ČAĐO RAZOČARANA: Ne znam šta bih rekla, idemo težim putem

Srbija pretrpela prvi poraz na Evrobasketu.

Reprezentativka Srbije Saša Čađo bila je razočarana posle poraza od Mađarske u poslednjem kolu grupne faze Evropskog prvenstva.

Naše devojke su tako propustile priliku da obezbede direktan plasman u četvrtfinale.

- Ne znam šta bi rekla mnogo mi je žao što smo izgubile i verujem da je trebalo da pobedimo i sada idemo težim putem. Verujem mnogo u ovaj tim, na greškama se uči i nadam se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da podrška neće izostati i mi ćemo nastaviti da se borimo da uradimo sve što možemo - rekla je Saša Čađo.

Srbiji je bio dovoljan i poraz sa manje od četiri poena, a poslednju priliku da do toga dođe propustila je upravo Čađo, promašajem trojke.

- Promašila sam taj koš na kraju, pokušala sam i šta je tu je - razočarano je delovala Čađo.

Treća četvrtina je bila jako loša za naše devojke, Mađarice su tu deonicu rešile sa plus 16.

- Mi jednostavno moramo da shvatimo da naša agresivnost mora da bude na mnogo većem nivou i od toga sve počinje. Marina je rekla da će to doneti pobedu i kada ispoštujemo dogvoor pobedimo, kada ne izgubimo i opet kažem na greškama treba da učimo i da u narednim utakmicama uradimo to što se traži od nas.

O duelu sa Velikom Britanijom u osmini finala rekla je:

- Idemo da pobedimo, ništa drugo me ne interesuje - poručila je Čađo.

Pogledajte kako izgleda Olga Kalenčug, novinarka ukrajinoskog Šahtjora
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.