Britanci ubedljivi u prvoj proveri za EuroBasket

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2017, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanci ubedljivi u prvoj proveri za EuroBasket

Reprezentacija Velike Britanije savladala je Ukrajinu u prvom meču turnira u Patri koji se igra u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo.

Selekcija Velike Britanije slavila je protiv Ukrajinaca rezultatom 86:64 (26:17, 22:12, 22:16, 16:19) i tako pokazala da pripreme za Eurobasket idu u dobrom pravcu.

Britancima je ovo bila kontrolna utakmica koju su odigrali u sklopu priprema za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Evropsko prvenstvo na kojem će im, između ostalih, rival u grupi biti i selekcija Srbije.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Gejb Olaseni sa 16 poena, a pratili su ga Den Klark (7 pts) i Tedi Okerafor (7 as) sa po 11 poena.

Na turniru u Patri učestvuju još selekcije Grčke i Rumunije, a naredni protivnik Velike Britanije biće bolji iz okršaja te dve reprezentacije.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moćni Grci slavili sa +58, pobeda i Britanaca

Izvor: B92, 07.Avg.2017

Košarkaška reprezentacija Velike Britanije pobedila je Ukrajinu sa 86:64 u pripremnom meču za predstojeće Evropsko prvenstvo...Britanci koji nisu poznati kao dobra košarkaška selekcija, jer se pre svega na Ostrvu ne ulaže mnogo u ovaj sport, lakše nego što se očekivalo dobili su Ukrajinu...Ovo...

Nastavak na B92...

Ukrajina treća na turniru u Patri

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2017, 21:28

Košarkaška reprezentacija Ukrajine savladala je Rumuniju i zauzela treće mesto na međunarodnom turniru u Patri...Obe reprezentacije koje su se sastale u prvom meču današnjeg programa na pomenutom turniru u ponedeljak su doživele ubedljive poraze od Velike Britanije i Grčke...Tako su Ukrajina...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.