Bošković: Borili smo se do zadnjeg trenutka

Izvor: B92, 03.Sep.2023, 23:02

Bošković: Borili smo se do zadnjeg trenutka

Srpska odbojkašica Tijana Bošković smatra da su ona i njene saigračice uradile sve što su mogle u finalu Evropskog prvenstva.

Tamo je bolja bila Turska u pet setova, ali lako je moglo da ode i u suprotnom smeru.

"Mislim da smo pokazali na terenu, borili smo se do zadnjeg trenutka, ali moram čestitati protivnicama, bile su sjajne, nijanse su presudile i nažalost, nismo uspele da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << završimo u našu korist", rekla je Bošković.

Najbolja odbojkašica sveta se zahvalila svima koji su došli da gledaju reprezentaciju.

"Ja bih da se zahvalim našim navijačima koji su došli večeras ovde u Belgiju da nas podrže, takođe svim navijačima iz Srbije i Republike Srpske, koji su bili kraj malih ekrana, osećale smo njihovu podršku, žao nam je što nismo osvjile zlato, ali dale smo sve od sebe. Moramo se brzo oporaviti i spremiti za kvalifikacije za OI, koje su jako važne", zaključila je Bošković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VELIKA I U PORAZU: Tijana Bošković pokazala zašto je najbolja igračica na svetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2023

Slede kvalifikacije za Olimpijske igre...Odbojkašice Srbije su odbranile srebro sa prošlog šampionata Evrope, ali stvarno su bile na korak od osvajanja zlata...Kao i obično tim je vodila najbolja igračica sveta Tijana Bošković. Ipak, Turska je nošena publikom, koja je od Brisela napravila da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.