VELIKA I U PORAZU: Tijana Bošković pokazala zašto je najbolja igračica na svetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2023, 23:02

VELIKA I U PORAZU: Tijana Bošković pokazala zašto je najbolja igračica na svetu

Slede kvalifikacije za Olimpijske igre.

Odbojkašice Srbije su odbranile srebro sa prošlog šampionata Evrope, ali stvarno su bile na korak od osvajanja zlata.

Kao i obično tim je vodila najbolja igračica sveta Tijana Bošković. Ipak, Turska je nošena publikom, koja je od Brisela napravila da izgleda kao da je Istanbul, zasluženo došla do zlata.

- Borile smo se do poslednjeg trenutka, ali moram da čestitam protivnicama. Bile su sjajne, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nismo uspele da u petom setu dođemo do pobede. Samo bih htela da se zahvalim našim navijačima koji su došli u Brisel da nas podrže, kao i svim navijačima iz Srbije i Republike srpske. Osećali smo njihovu podršku, dale smo maksimum i žao nam je što nismo osvojile zlato. Moramo brzo da se oporavimo i da se vratimo, te izborimo plasman na Olimpijske igre - rekla je Tijana Bošković.

Neverovatna je činjica da za par dana počinju kvalifikacije za OI, ali takav je sistem i moramo se opraviti i doći do Pariza da tamo uzmemo zlato.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.