Bez Kuzmanovića protiv Italije i Slovenije

Izvor: NaDlanu.com, 01.Okt.2011, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez Kuzmanovića protiv Italije i Slovenije

Reprezentativac Srbije Zdravko Kuzmanović doživeo je povredu mišića lista desne noge i neće biti u sastavu selektora Vladimira Petrovića za poslednje dve utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, protiv Italije i Slovenije.

Kuzmanović se povredio na jučerašnjem treningu Štutgarta, uoči utakmice tog kluba sa Kajzerslauternom u okviru nemačkog prvenstva. Kako se navodi u saopštenju na sajtu FSS-a, igraču sredine terena predstoje tri do četiri nedelje pauze. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << "Mnogo mi je teško. Uvek sa posebnim motivom dočekujem reprezentativne obaveze, a ovaj trenutak u kojem se nalazimo je zaista veoma važan. Na meni je da se što brže oporavim, a saigračima želim dve dobre igre i pobede", kazao je Kuzmanović za sajt FSS-a. Reprezentacija Srbije u petak, 7. oktobra, u Beogradu igra na stadionu Crvene zvezde protiv Italije, dok je duel sa Slovenijom četiri dana kasnije u Mariboru. Obe utakmice igraju se od 20.30. Italija je već obezbedila prvo mesto u kvalifikacionoj Grupi C i plasman na Evropsko prvenstvo 2012. godine u Ukrajini i Poljskoj. Za drugu poziciju i plasman u baraž bore se Srbija, Estonija i Slovenija. Srbija ima 14 bodova i još dve utakmice do kraja, Estonija ima 13 i jedan meč do kraja, kao i Slovenija koja je sakupila 11 bodova. Beta
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.