Barsa: Svi smo mi Mesi!

Izvor: N1 televizija, 12.Jul.2016, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa: Svi smo mi Mesi!

Aktuelni šampion Španija, čekao je da se završi Evropsko prvenstvo i Kopa Amerika, kako bi počeo pripreme za narednu sezonu u kojoj su ambicije i dalje na najvišem mogućem niovu. Ciljevi će biti dupla kruna u Španiji i naravno Liga šampiona.

U međuvremenu, Barsa se ne silazi sa naslnovih starana svetskih medija, ali ne zbog rezultata nego Lea Mesija. Fenomenalni Argentinac je osuđen je zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << utaje poreza. Mesi neće završiti u zatvoru ali će morati da izmiri obaveze u skladu sa odlukom suda. Govorimo o cifri od oko 4 miliona evra.

Ovakvu situaciju su iskoristili mediji sa Ostva pa su brže bolje objavili da Mesi planira selidbu u Čelsi. Britanski mediji su nedavno preneli da je Horhe Mesi razgovarao s vlasnikom Čelsija Romanom Abramovičem na jahti ruskog milijardera, pa su se pojačale spekulacije da će petostruki najbolji fudbaler sveta napustiti Barselonu.

Barsa se našla na udaru što je podržala Mesija, čija je krivica dokazana na sudu. Zbog svega toga, Barsa je na kraju morala i da se pravda i obrazlaže u kom smislu je pružila podršku svom asu. Pred medijima se pojavio portparol Đozep Vives.

"Mesi ne namerava da napusti klub"."U kontaktu smo s Mesijevim saradnicima i nemamo utisak da Leo želi menja sredinu. Nismo zabrinuti zbog toga", rekao je Vives i nastavio: "Mesi se samo koncentrisao na fudbal i potpisao je ugovore koje su mu njegovi savetnici rekli da potpiše. Mesi nije imao pošten tretman i klub mora da ga brani. Savest nam je čista i nećemo odustati. Pozivamo navijače da se priključe kampanji”.

Inače kampanja nosi naziv – Svi smo mi Mesi!
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

UMESTO U ZATVOR, OTIŠAO NA IBICU: Za porez nema, a za ovakvo letovanje ima, evo kako se provodi Mesi

Izvor: Kurir, 13.Jul.2016, 18:22

...Mesi na letovanju uživa sa svojom devojkom Antonelom Rokuco i odmara glavu od svega što mu se dešavalo u poslednje vreme..Prvo je odlučio da završi reprezentativnu karijeru zbog još jednog izgubljenog finala, na Kopa Amerika posle penala od Čilea, a onda ga je sud u Španiji osudio na 21 mesec...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.