BRUTALNO Horor start Austrijanca (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 13.Okt.2019, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALNO Horor start Austrijanca (VIDEO)

Austrijanci su pobedili Sloveniju u Ljubljani sa 1:0 i napravili veliki korak ka Evropskom prvenstvu 2020. godine, ali će meč da se pamti po pogibeljnom startu Andreasa Ulmera.
Kvota u kladionici MaxBet na igru 2-2 na meču Litvanija – Srbija je 1.70. Utakmica se igra u ponedeljak od 20.45 u Vilnjusu.
Defanzivac gostiju je brutalno startovao na napadača domaće selekcije Romana Bezjaka. Očekivao se >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << crveni karton, ali je turski sudija Čakir šokirao sve i pokazao beku gostiju samo žuti karton.
Usledili su protesti domaćih igrača, ali poznati turski sudija nije promenio odluku. Šteta što u kvalifikacijama nema VAR-a. Da se gledao ponovljeni snimak sigurno bi bilo isključenja.
Austrijanci su pobedili golom Stefana Poša sa 1:0.


The post BRUTALNO Horor start Austrijanca (VIDEO) appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.