“AFERA JOVIĆ” Oglasio se i selektor Tumbaković

Izvor: 011vodič.com, 13.Okt.2019, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“AFERA JOVIĆ” Oglasio se i selektor Tumbaković

Napadač Reala Luka Jović nezadovoljan je statusom u reprezentaciji Srbije. Igrao je samo tri minuta protiv Portugalije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo prošlog meseca na Marakani, a onda je zbog povrede propustio duel u Luksemburgu. Ništa tu ne bi bilo čudno da as Madriđana posle četiri dana nije zaigrao za “kraljevski” klub u La Ligi.
Kvota u kladionici MaxBet na igru 2-2 je 1.70. Utakmica se igra >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u ponedeljak od 20.45 u Vilnjusu.
Španski As zatalasao je javnost informacijom da je Jović “na ledu” kod novog selektora “orlova”, koji ga je izostavio sa spiska za prijateljsku utakmici protiv Paragvaja i meč u ponedeljak u Litvaniji u nastavku za EP.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Tumbaković je na konferenciji za medije u Viljnusu komentarisao “slučaj Luka Jović”.
Nemam pravo da budem ljut na Jovića. Radim svoj posao na način na koji mislim da je najbolji i trudim se da budem objektivan. Luka je mlad igrač, a ja biram u svom radu da idem putem pedaogogije, vaspitanja i trenerskog posla. Jović je napravio to što se priča, javio se samo porukom. Smatrao sam da taj njegov odgovor traži direktno objašnjenje – rekao je Tumbaković.
Ostaje pitanje koje visi u vazduhu, da li je Jović bio povređen ili ne?
Morate njega da pitate to. Imam sada druge prioritete, da se pripremimo za utakmicu sa Litvanijom – istakao je iskusni stručnjak.


The post “AFERA JOVIĆ” Oglasio se i selektor Tumbaković appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tumbaković: Čuda se dešavaju – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 13.Okt.2019

Fudbalere Srbije samo čudo može da odvede na Evropsko prvenstvo 2020. godine preko kvalifikacija. Šansa je baraž. Ipak, ne predaje se selektor “orlova” Ljubiša Tumbaković pred meč u Viljnusu (ponedeljak, 20.45) protiv Litvanije.. Kvota u kladionici MaxBet na igru 2-2 na meču Litvanija –...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.