Avramović: Uvek je lepo doći u reprezentaciju i okupiti se sa starim drugarima

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 21:54

Avramović: Uvek je lepo doći u reprezentaciju i okupiti se sa starim drugarima

Košarkaši Srbije počeli prirpeme u Beogradu za dva meča kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Košarkaš reprezentacije Srbije Aleksa Avramović rekao je večeras u Beogradu, na početku priprema za utakmice protiv Finske i Gruzije u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, da je "uvek je lepo doći u reprezentaciju i okupiti se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa starim drugarima".

 - Uvek je lepo doći u reprezentaciju i okupiti se sa starim drugarima, nismo se videli pet, šest meseci, od Manile. Došli smo sa jasnim ciljem. Imamo mečeve sa Finskom i Gruzijom, znamo koliko će nam, posebno u Gruziji biti teško, imaju dobar i iskusan tim koji godinama igra zajedno, predvođeni Šermadinijem i Šengelijom. Finska je isto dobra ekipa i dugo godina je zajedno. Mi smo se okupili, imamo igrače koji igraju u Evroligi, što nije bilo prethodnih godina, povezaniji smo iz prozora u prozor, i očekujem da budemo dobri - rekao je Avramović novinarima u Hali ''Aleksandar Nikolić'', na okupljanju ekipe pred mečeve protiv Finske i Gruzije.

Plejmejker Partizana je istakao da su se igrači fokusirali trenutno na sebe, a da će o protivniku razmišljati kasnije.

 - Kratak je vremenski period, mali broj treninga, veliki broj informacija koje treba pokupiti i za naš sistem i za igru protivnika, pogotovo za tu drugu utakmicu, gde imamo samo jedan trening da se spremimo. U ovom trenutku mi smo u procesu upoznavanja nas i našeg sistema. Nadam se dobroj atmosferi u petak u Pioniru, kao kad smo protiv Velike Britanije ovde overili plasman na Svetsko prvenstvo - zaključio je Avramović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.