Izvor: RTS, 15.Avg.2022, 23:19

Armin Sinančević presrećan nakon osvajanja srebra

Armin Sinanćević izjavio da je presrećan zbog osvajanja srebrne medalje u bacanju kugle na Evropskom prvenstvu u Minhenu.
Sinančević je u petoj seriji dobacio do 21.39 i tako osvojio srebrnu medalju.

"U finalu se vodila prava borba u bacanju kugle, dali smo sve od sebe da ovoj divnoj publici prikažemo najbolje bacače kugle u Evropi i mislim da smo i uspeli >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u tome", rekao je novi vicešampion Evrope, Armin Sinančević.
Asmir Kolašinac takodje je zauzeo fenomalno osmo mesto u Evropi rezultatom 20.15 m.
"Nisam nezadovoljan, ostaje žal za možda malo boljim rezultatom, ali specifično je bilo kod ovog takmičenja što su ujutru bile kvalifikacije, a uveče odmah finale, pa se tehnički neke stvari nisu odvile kako treba, ali svoj cilj sam ostvario. Želja mi je bila da budem među prvih osam, tako da sam to uspeo da ispunim i idemo dalje. Čestitke Arminu na sjajnom rezultatu, zaista neverovatan uspeh", rekao je naš Asko.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sinančević: Presrećan sam zbog srebrne medalje

Izvor: Danas, 15.Avg.2022

Sportska javnost u Srbiji večeras je ponosna na Armina Sinančevića, koji je na Evropskom prvenstvu u Minhenu osvojio srebrnu medalju u bacanju kugle. I osmo mesto u finalu Asmira Kolašinca veoma je dobar rezultat.

Nastavak na Danas...

Sinančević osvojio srebrnu medalju na EP u Minhenu, Kolašinac osmi

Izvor: Beta, 16.Avg.2022, 00:06

Srpski atletičar Armin Sinančević osvojio je večeras srebrnu medalju u bacanju kugle na Evropskom prvenstvu u Minhenu.Sinančević je, na svom debitantskom učešću na Evropskom prvenstvu, do srebra stigao zahvaljujući hicu iz pete serije od 21,39 metara.Zlato je pripalo Filipu Mihaljeviću iz...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.