Izvor: Blic, 18.Okt.2023, 07:16

Anastasija Ražnatović se oglasila nakon što je SRBIJA POBEDILA CRNU GORU Našim reprezentativcima uputila SNAŽNE REČI - puca koliko je ponosna

Fudbaleri srpske reprezentacije postigli su sinoć veliki uspeh nakon što su pobedili Crnu Goru na Marakani sa 3:1 (1:1) u pretposlednjem meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. u Nemačkoj i načinili krupan, verovatno i krucijalan korak ka takmičenju na kojem nismo bili pune 23 godine.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(FOTO) FUDBALERI SRBIJE SLAVILI USPEH DO ZORE Dušan Tadić ne skida osmeh, na proslavi bila i Anastasija Ražnatović koja je ponašanjem oduševila pevačicu

Izvor: Blic, 18.Okt.2023

Nakon velikog uspeha koji su sinoć postigli fudbaleri srpske reprezentacije nakon što su pobedili Crnu Goru na Marakani sa 3:1 (1:1) u pretposlednjem meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, slavili su do zore na Novom Beogradu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.