Izvor: Blic, 18.Okt.2023, 10:42

(FOTO) FUDBALERI SRBIJE SLAVILI USPEH DO ZORE Dušan Tadić ne skida osmeh, na proslavi bila i Anastasija Ražnatović koja je ponašanjem oduševila pevačicu

Nakon velikog uspeha koji su sinoć postigli fudbaleri srpske reprezentacije nakon što su pobedili Crnu Goru na Marakani sa 3:1 (1:1) u pretposlednjem meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, slavili su do zore na Novom Beogradu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) EKSKLUZIVNI SNIMCI SA SLAVLJA SRPSKIH FUDBALERA Anastasija Ražnatović zapevala Cecine hitove, SVI ZAGRMELI SA NJOM U GLAS

Izvor: Blic, 18.Okt.2023

Fudbaleri srpske reprezentacije, nakon što su pobedili Crnu Goru, svoj uspeh proslavljali su do zore u jednom prestoničkom lokalu, a kolegi Joci Stefanoviću, koji je atmosferu podigao do usijanja, pridružila se i mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.