Aleksander Isak najbliži Madridu! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2017, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksander Isak najbliži Madridu! (video)

Iako se govorilo da će mladi fudbaler iz Švedske završiti u Čelsiju, sve su šanse da ćemo ga gledati u Real Madridu.

Sve više talentovanih mladih fudbalera stiže iz Skandinavije, pokazali su to Šveđani i Danci kada su igrali finale Evropskog prvenstva za mlade, pokazao je to i Martin Odegard, supertalentovani fudbaler koji je iz Real Madrida poslat na pozajmicu u Herenven, a sada to pokazuje i Aleksander Isak, Šveđanin koga mnogi porede sa Zlatanom Ibrahimovićem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Ovaj momak koji ima samo 17 godina je već debitovao za reprezentaciju Švedske, a na poslednjem meču je uspeo i da postigne gol, pa nije ni čudo što se toliko klubova interesuje za njega.

Ujedno, postao je najmlađi strelac u istoriji reprezentacije Švedske kada je pogodio mrežu Slovačke.

Najviše se Isak, sadašnji fudbaler AIK-a, povezivao sa Čelsijem jer mu je menadžer Vlado Lemić, čovek koji ima toliko dobrih veza u tom klubu.

Ipak, Lemić sarađuje i sa Real Madridom, a današnja Marka piše da je Isak na pragu da pređe upravo u Real Madrid.

Oni čak napominju da je sve u završnoj fazi kada se radi o pregovorima i da će vrlo brzo Real Madrid dobiti novog supertalentovanog napadača.

Do kraja januara ima još dosta, videćemo kako će se razvijati situacija. Ipak, nema sumnje da bi jedna od zvezda prelaznog roka mogao da bude upravo ovaj mladić.


Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.