Čelsi lagano sa Lesterom i bez Košte, šampion u problemu!

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2017, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi lagano sa Lesterom i bez Košte, šampion u problemu!

Nova pobeda Čelsija, Lester je u velikom problemu.

Fudbaleri Čelsija pobedili su u gostima ekipu Lestera rezultatom 3:0 (1:0) u 21. kolu Premijer lige.

Heroj u pobedi Čelsija bio je dvostruki strelac Markos Alonso, dok je treći postigao Pedro.

Čelsi je sada ponovo na sedam bodova ispred drugoplasiranog Totenhema, dok je Lester u problemu pošto sa 21 bodom zauzima tek 15. mesto na tabeli.

Tim Antonija Kontea je rutinski došao do nove pobede, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a već u šestom minutu, Azar je proigrao Alonsa, a ovaj lako pogodio drugi ugao za 1:0.

U drugom poluvremenu, Čelsi je sa dva gola overio novu pobedu. Prvo je Alonso posle kornera sačekao odbijenu loptu i uz malo sreće savladao Šmajhela, pošto je njegov udarac na putu ka golu zakačio Morgana.

U 71. minutu, Vilijan je asistirao za Pedra, a ovaj glavom postigao pogodak za konačnih 3:0.

Čelsi je do kraja rutinski sačuvao svoju prednost, Lester je bio potpuno bezopasan i gotovo da nije nijednom ozbiljnije pripretio golu Tiba Kurtoe, što znači da Klaudija Ranijerija čeka veliki posao u nastavku sezone da se pobegne od opasne zone.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Čelsi silan i bez Koste, 'Lisice' bez šansi

Izvor: B92, 14.Jan.2017

Ekipa Čelsija ubedljivo je savladala Lester Siti u gostima u poslednjem subotnjem meču 21. kola Premijer lige – 3:0 (1:0)...'Plavcima' Antonija Kontea nimalo nije falio Dijego Kosta, koga je italijanski menadžer navodno izbacio iz tima jer želi da ode u Kinu, dok 'Lisice' Klaudija Ranijerija nisu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.