Advokat odradio prvi trening sa Orlovima i uveo novu praksu

Izvor: MozzartSport.com, 02.Sep.2014, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Advokat odradio prvi trening sa Orlovima i uveo novu praksu

Novi selektor Srbije Dik Advokat odradio je prvi trening sa svojim izabranicima u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi pred prijateljski meč sa Francuskom 7. septembra u Beogradu.

Susret sa Trikolorima poslužiće Advokatu pred početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine da na delu vidi mogućnosti reprezentativaca.

Svi pozvani fudbaleri stavili su se Holanđaninu na raspolaganje, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tako da će on u narednih šest dana imati prilike da se bliže upozna sa njima. Kako je ranije saopštio Advokat će posle prvog iskustva sa potencijalnim reprezentativcima razmatrati i druge opcije, kako bi pod državnu zastavu okupio sve najbolje raspoložive snage.

Reprezentativci će u Staroj Pazovi boraviti naredna tri dana. Posle toga fudbaleri i stručni štab će se preseliti u hotel "Hajat Ridžensi", koji će do utakmice protiv Francuske biti baza našoj reprezentaciji. Svi treninzi, međutim, održavaće se u sportskom centru u Staroj Pazovi.

"Reprezentacija će trenirati u sportskom centru. To je divan ambijent, jer tamo imamo sjajne uslove za rad. Ali, iz iskustva znam da je igračima preko glave boravak u sličnim klupskim centrima. Zato sam želeo da im malo promenim ambijent, pa će do meča sa Francuskom deo vremena provesti u hotelu u centru Beograd", objasnio je Advokat svoj potez, koji odudara od dosadašnje prakse.

Svi reprezentativci su s lakoćom odradili današnji trening, koji je trajo sat i po. Advokat je sa svojim saradnicima radio raznovrsno i intenzivno. Fudbaleri su vežbali situacioni trening, kao i individualni rad sa loptom i šutom.

Srbija će starta u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo imati 11. oktobra u Jerevanu protiv Jermenije. U našoj kvalifikacionoj grupi su još selekcije: Danske, Portugalije i Albanije. Francuska u našoj grupi igra van konkurencije, pošto će biti domaćin narednog EP.

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NARODNI ADVOKAT: Holanđanin već uvodi novitete

Izvor: HotSport.rs, 02.Sep.2014

Nakon prvog treninga, na kojem je prštalo na sve strane o čemu svedoči i naša fotogalerija, odrađenog sa reprezentacijom Srbije novi selektor Orlova Dik Advokat otkrio je da neće sve vreme držati igrače u karantinu u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.. FOTO: STARSPORT.. - Treniraćemo u Sportskom...

Nastavak na HotSport.rs...

''Orlovi'' - Došlo vreme i za prvi trening sa Advokatom (foto)

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2014

Novi selektor Srbije Dik Advokat danas je, posle okupljanja naših reprezentativaca u Staroj Pazovi, odradio i prvi trening sa svojim izabranicima.

Nastavak na Sportske.net...

SLIKA DANA - Terzić i Tole bodre ''Orlove'' (foto)

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2014

Podršku novom selektoru Diku Advokatu i njegovim izabranicima na prvom treningu posle okupljanja u Staroj Pazovi dali su i predsednik FSS Tomislav Karadžić i prvi operativac Crvene zvezde Zvezdan Terzić, čije je pojavljivanje takođe privuklo veliku pažnju novinara.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.