ALBANCI VEĆ PALE VATRU: Hoćemo u grupu sa Srbijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2023, 11:19

ALBANCI VEĆ PALE VATRU: Hoćemo u grupu sa Srbijom

Žreb za Evropsko prvenstvo biće održan 2. devembra u Hamburgu.

Fudbalska reprezentacija Albanije uprkos remiju bez golova sa Farskim Ostrvima osvojila je prvo mesto u grupi "E" i plasirala se na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Pre meča u Tirani legendarni albanski as Igli Tare i dugogodišnji sportski direktor Lacija dao je intervjuu tamošnjim medijima i otkrio u kojoj grupi na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Euru bi želeo da se nađu Albanci,

- Pre svega, želim da se Italija kvalifikuje. Želeo bih grupu Nemačke, Italije, Albanije i Srbije - rekao je Igli Tare.

Igli Tare, čija se značajna fudbalska karijera odvijala u Nemačkoj i Italiji, izrazio je razumljive želje za grupom na Evropskom prvenstvu 2024. godine.

Međutim, ostaje nejasno zašto se posebno izdvaja Srbija kao deo željenog sastava. Ukoliko se ne dese iznenađenja do kraja kvalifikacija, Nemačka će biti u prvom šeširu, Albanija u drugom, Italija u trećem, a Srbija u četvrtom.

Podsećajući na istoriju susreta između Srbije i Albanije, posebno se  pamti prekid meča 2014. godine zbog incidenata s dronom.

Žreb za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj biće održan 2. decembra u Hamburgu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.