UEFA:  Istraga protiv Bugarske zbog rasizma navijača na meču protiv Kosova

Izvor: Danas, 14.Jun.2019, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA: Istraga protiv Bugarske zbog rasizma navijača na meču protiv Kosova

Evropska fudbalska unija (Uefa) pokrenula je istragu posle navoda da su navijači reprezentacije Bugarske na rasnoj osnovi vređali fudbalere Kosova tokom utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine. Članak Uefa: Istraga protiv Bugarske zbog rasizma navijača na meču protiv Kosova se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Evropsko prvenstvo,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bugari na rasnoj osnovi vređali igrače "Kosova"?

Izvor: Mondo, 14.Jun.2019

UEFA je pokrenula istragu koja bi mogla da znači i zatvaranje tribina u Sofiji....Evropska fudbalska unija (Uefa) pokrenula je istragu posle navoda da su navijači reprezentacije Bugarske na rasnoj osnovi vređali fudbalere tzv. Kosova tokom utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine...Kako...

Nastavak na Mondo...

UTAKMICA GODINE: Rukometaši Srbije igraju protiv Švajcarske za plasman na EP! Evo šta je potrebno Orlovima!

Izvor: Kurir, 14.Jun.2019

Rukometni reprezentativac Srbije Vanja Ilić rekao je danas da će njegova ekipa učiniti sve da pobedi Švajcarsku u predstojećoj utakmici u kvalifikacijama i plasira se na Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Nastavak na Kurir...

Bugarska pod istragom UEFA zbog rasizma na meču sa Kosovom*

Izvor: B92, 14.Jun.2019

Evropska kuća fudbala pokrenula je istragu protiv Bugarske, zbog rasističkih ispada njihovih navijača na meču sa tzv. Kosovom...UEFA će odluku doneti u utorak, a kako prenosi Bi-Bi-Si (BBC), Bugarima preti zatvaranje stadiona na najmanje jednoj utakmici...Fudbalskom savezu Bugarske ovo nije prvi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.