Novine: Sporazum o Bregzitu - drugi put, Medvedev donosi podršku Rusije

Izvor: B92, 18.Okt.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novine: "Sporazum o Bregzitu - drugi put", "Medvedev donosi podršku Rusije"

Dnevna štampa u izdanju od petka piše o poseti premijera Rusije Dmitrija Medvedeva u Srbiji, povećanju plata u javnom sektoru i raznim drugim temama.

"Politika" piše o dogovoru Velike Britanije i EU o uređenom razlazu u tekstu "Sporazum o Bregzitu - drugi put".

Poseti premijera Rusije Dmitrija Medvedeva većina listova posvetila je parče naslovnice. "Večernje novosti" najavljuju ekskluzivni intervju u subotu, "Politika" piše da su mu novi ruski helikopteri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Batajnici prethodnica, "Kurir" se bavi time šta on donosi Srbiji, a "Blic" navodi da darovima dodatno pritiska Srbiju, "Alo" navodi da je ruski predsednik premijera poslao jasnu poruku zapadnim silama, a "24 sata" piše da Medvedev donosi podršku Rusije.

Glavna tema "Blica" je kolike će od novembra biti zarade koje isplaćuje država i navodi ih u spisku.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra dolazi Medvedev - poseta proverenog prijatelja Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2019

Više od 5.000 srpskih policajca i pripadnika tajnih službi, kao i 30 ruskih bezbednjaka, obezbeđivanje u subotu ruskog premijera Dmitrija Medvedeva u Beogradu, pišu danas "Večernje novosti", navodeći da će "bezbednost u gradu biti podignuta na najviši nivo"...Toliko policajaca je neophodno jer...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.