Izvor: Blic, 14.Avg.2018, 06:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Amerika i Evropska unija zajedno protiv PUTINOVOG OTROVA"

Sjedinjene Države su objavile da će uvesti nove sankcije Rusiji nakon što je utvrđeno da je Moskva upotrebila nervni otrov protiv bivšeg ruskog dvostrukog špijuna Sergeja Skripala i njegove kćerke Julije u Velikoj Britaniji. Rusija optužbe smatra neutemeljenim te odbacuje odgovornost za napad, dok zvanični London pozdravlja američku odluku.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

RT: Glavnih pet ruskih aduta u igri sankcija protiv SAD-a

Izvor: Vostok.rs, 14.Avg.2018

Izvor: Vostok / RT. . Plan Vašingtona da uvede nove sankcije protiv Moskve izazvao je žestoke rasprave u SAD-u i Rusiji - koja će zemlja imati veću štetu.. . SAD su nagovestile da će usmeriti sankcije na izvoz osetljive robu povezane sa nacionalnom bezbednosti Rusije, obustaviti letove...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.