Zvezda sa Fenerbahčeom u drugom kolu Evrolige

Izvor: RTS, 10.Okt.2019, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda sa Fenerbahčeom u drugom kolu Evrolige

Šampioni Srbije košarkaši Crvene zvezde dočekuju Fenerbahče u utakmici drugog kola Evrolige. Utakmica u „Štark Areni“ počinje u 19.00, a njen tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Košarkaši Cevene zvezde dočekuju tim Fenerbahčea na svom terenu u „Štark Areni" u utakmici drugog kola Evrolige.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Oba kluba u duel ulaze veoma motivisana da dođu do prve pobede u novoj sezoni, jer su doživeli poraze u prvoj rundi elitnog takmičenja. 
Crveno-beli imaju prednost domaćeg terena, ali na drugoj strani ni tim Željka Obradovića, uz sav respekt za domaćina meča, nema manje ambicija da dođe do prve pobede na gostujućem terenu.
Utakmica košarkaša Crvene zvezde i Fenerbahčea u „Štark Areni" počinje u 19.00, a njen tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.