Izvor: RTS, 13.Okt.2022, 08:11

Zvezda dočekuje Panatinaikos u Evroligi, Radonjić ponovo u Beogradu

Košarkaši Crvene zvezde igraju u Hali "Aleksandar Nikolić" od 19.00 protiv Panatinaikos utakmicu drugog kola Evrolige.
Bivši trener Crvene zvezde Dejan Radonjić biće gost u beogradskoj Hali "Aleksandar Nikolić", prvi put otkako je u junu ove godine seo na klupu Panatinaikosa.

Grčki tim je u prvom kolu elitnog evropskog takmičenja izgubio u Atini >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od Real Madrida, dok su crveno-beli poraženi u Istanbulu, gde je bolji bio Efes.
U regionalnoj ABA ligi, ekipa Vladimira Jovanovića do sada je upisala dve pobede u isto toliko mečeva, a šestostrukog šampiona Evrope dočekuju nakon važnog trijumfa u meču protiv Budućnosti.
Za razliku od Zvezde, Panatinaikos nije uspešno započeo ni domaće takmičenje, pošto su u prvom kolu grčkog prvenstva izgubili od Arisa u Solunu (69:65).
Za "zelene" nastupa i bivši košarkaš crveno-belih Nejt Volters, dok je put u suprotnom smeru letos prešao reprezentativac Srbije Nemanja Nedović, koji se iz grčke ekipe vratio u Crvenu zvezdu.  
 
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Grčka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda pala u "Pioniru" - Radonjićev PAO trijumfovao posle drame

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Okt.2022

Crvena zvezda je u "Pioniru" poražena od strane Panatinaikosa sa 77:75 u drugom kolu Evrolige...Bio je to ujedno i povratak Dejana Radonjića na mesto najvećeg uspeha nakon što je u letu za nama Beograd zamenio Atinom. Priređen mu je topao doček navijača crveno-belih, a iz srpske prestonice se...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.