Žreb za Evroligu 10. jula, čeka se potvrda za Zvezdu i Partizan

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Jun.2014, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žreb za Evroligu 10. jula, čeka se potvrda za Zvezdu i Partizan

Žreb za sledeću sezonu Evrolige biće održan 10. jula u Barseloni, tačno u podne i biće održan u dva dela.
(FOTO: N. Negovanović)
Prvo će biti određene četiri grupe od šest timova, koji će se takmičiti u prvoj rundi Evrolige, a potom će biti određeni i parovi kvalifikacionog turnira, koji će dati poslednjeg učesnika najeltinijeg evropskog klupskog takmičenja.
Iako na terenu to nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << izborila, Crvena zvezda će najverovatnije ipak igrati u Evroligi sledeće sezone, jer se očekuje da će zauzeti mesto Cibone koja je zbog finansijskih problema odustala od takmičenja.
Takođe, postoji mogućnost da i Partizan dobije šansu da i 14. godinu zaredom bude među najboljima.
Konačna posledica odustajanja Cibone i prelaska Crvene zvezde na njeno mesto, trebalo bi da bude to da crno-beli igraju kvalifikacije.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.