Voleo bih da osvojim Evroligu sa 12 Rusa

Izvor: B92, 24.Sep.2019, 07:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Voleo bih da osvojim Evroligu sa 12 Rusa"

Predsednik moskovskog CSKA Andrej Vatutin rekao je da mu je najveći san da osvoji Evroligu sa dvanaestoricom Rusa u ekipi.

"Armejci" su pod njegovim vođstvom od 2009. godine osvojili dva puta najelitnije košarkaško takmičenje (2016, 2019).

"Sećam se vremena kada su za CSKA igrali Evgeni Kisurin, Vasili Karašev, Sergej Panov, Nikita Morgunov. Vremena se menjaju, klub je postao profesionalan, privatan i igrači sada imaju obavezu da osvajaju titule. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Da bi se postigli ovi ciljevi, dovođeni su najbolji košarkaši. Ali, voleo bih jednog dana da osvojim Evroligu sa 12 ruskih igrača u ekipi", rekao je Vatutin.

Vatutin je svestan koliko je taj cilj malo verovatan.

"Da li je to realno? Malo je verovatno. Mi sada ne možemo da nađemo dvanaest igrača za reprezentaciju Rusije, a kamoli za jedan klub", zaključio je Vatutin.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.