Virtus slavio u neizvesnoj završnici i ostao na drugom mestu

Izvor: B92, 03.Jan.2024, 23:35

Virtus slavio u neizvesnoj završnici i ostao na drugom mestu

Košarkaši Virtusa iz Bolonje slavili su na svom terenu na utakmici 18. kola Evrolige protiv Bajerna iz Minhena 85:83.

Ovo je bila 13. pobeda ekipe Virtusa koji su tako sada se učvrstili na drugom mestu tabele Evrolige sa učinkom od 13/5.

Sa druge strane Bajern je 12. mestu sa skorom 8/10.

Najefikasniji u timu iz Bolonje je bioo Tornike Šengelija sa 18 poena, Marko Belineli je upisao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 16 poena, dok je Danijel Heket utakmicu zavšio sa 15 poena.

Kod ekipe Bajerna Karsen Edvards je bio najefikasniji sa 22 poena, dabl-dabl učinak je imao Serž Ibaka sa 15 poena i 13 skokova, dok je Silvan Francisko utakmicu završio sa 12 poena. Srpski košarkaš Vladimir Lučić nije se upisao u listu strelaca na ovom meču, samo je uspeo da dođe do tri skoka.

U sledećem kolu Virtus će igrati protiv Albe, dok Bajern putuje u Milano na megdan Armaniju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PRAVA LUDNICA U EVROLIGI: Barsa slavila u „El Klasiku“, Virtus čuva drugo mesto, Mekintajer dželat Panatanaikosa! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 04.Jan.2024, 00:20

„Luda noć“ u najjačoj ligi Evrope! Košarkaši Virtusa iz Bolonje slavili su na svom terenu na utakmici 18. kola Evrolige protiv Bajerna iz Minhena 85:83. Ovo je bila 13. pobeda ekipe Virtusa koji su tako sada se učvrstili na drugom mestu tabele Evrolige sa učinkom od 13/5. Sa druge strane Bajern...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.