VRAĆA SE EVROLIGA! Partizan bez prava na grešku protiv Efesa

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 11:06

VRAĆA SE EVROLIGA! Partizan bez prava na grešku protiv Efesa

Crno-beli dočekuju turski tim.

Košarkaši Partizana igraju u beogradskoj "Štark areni" od 20.30 časova sa ekipom Efesa u 27. kolu Evrolige.

- Igraćemo protiv tima koji ima novog trenera, imali su odlične rezultate u prethodnom periodu, osim tog finala Kupa u kom su izgubili od Fenerbahčea. Neki igrači su dobili nove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uloge. Čovek koji je sada trener je dugo bio pomoćni trener u Efesu, veruje igračima koji su tu godinama. U odnosu na prvu utakmicu roster je promenjen u smislu da su se neki igrači oporavili. Oni zaista igraju dobro i pričati o njihovom kvalitetu je suvišno - izjavio je trener Partizana Željko Obradović uoči meča sa Efesom.

- Navijači Partizana su poznati po tome da uvek daju ogromnu podršku igračima i svima nama koji smo ovde. Zamoliću ih da budu podrška timu i da probamo iz te energije i onoga što daju timu da dođemo do rezultata. To je najvažnije - dodao je Obradović.

Partizan je 11. na tabeli Evrolige sa 12 pobeda i 14 poraza. "Crno-beli" su na poslednjih pet mečeva u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju zabeležili jednu pobedu i četiri poraza.

Efes se nalazi na 14. poziciji na tabeli Evrolige sa skorom 11/15.
Pogledaj vesti o: Turska,   Beogradska Arena

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Željko Obradović pred Efes: Suvišno je pričati o njihovom kvalitetu

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Feb.2024

U 27. kolu Evrolige, košarkaši Partizana u Štark areni večeras od 20.30 časova igraju veoma važnu utakmicu protiv tima iz Istanbula.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.