VOLEO BIH DA IGRAM EVROLIGU: Zvezda ili Partizan? Evo šta je odgovorio Nikola Jović

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 18:31

VOLEO BIH DA IGRAM EVROLIGU: Zvezda ili Partizan? Evo šta je odgovorio Nikola Jović

Redovno gleda Večite rivale.

Nikola Jović se još uvek bori za svoje mesto pod NBA suncem. Njegova karijera u Majamiju ima dosta uspeona i padova. Znao je da bljesne i zaseni sve zvezde u ekipi, da nedeljama sedi na klupi, da igra i u Razvojnj ligi, ali i da uleti u tuču na sred utakmice i stane u odbranu saigrača o čemu više možete da pročitate OVDE.

Svoju dalju karijeru vidi u najjačoj ligi na svetu, ali prati i dešavanja u Evroligi što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je protvrdio i razgovoru za "Telegraf":

 - Veliki sam fan Evrolige, što Zvezde, što Partizana. Imam mnogo više prijatelja u Zvezdi, tako da nekako njih malo više pratim. Stvarno mislim da se ove godine ulaže mnogo, to stvarno super izgleda i zadovoljstvo mi je da gledam oba tima. Iako možda Partizan ima bolje rezultate u Evroligi, eto prošle godine nisu otišli na taj "fajnal for". I ove godine se malo muče, Zvezda nikako da nađe neki perfektan ritam gde bi mogli da uđu u tu trku za plej-of, ali... Volim i jedan i drugi tim, dosta ih pratim.

A da li bi voleo da se jednog dana vrati? I ako se vrati – gde bi igrao?

- U jednom trenutku bih voleo da se vratim da zaigram za jedan od naša dva velika tima, pogotovo zato što sam igrao u Megi protiv oba i voleo bih da osetim sve što se tamo dešava - rekao je Jović za Telegraf.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.