VELIKI PEH PRED NASTAVAK EVROLIGE: Crveno-beli bez dvojice važnih igrača u 27. kolu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 19:57

VELIKI PEH PRED NASTAVAK EVROLIGE: Crveno-beli bez dvojice važnih igrača u 27. kolu

Gostuju u Litvaniji.

Košarkaši Olimpijakosa Janulis Larencakis i Najdžel Vilijams-Gos će najverovatnije da propuste meč 27. kola Evrolige protiv Žalgirisa, prenosi Basketnjuz.

Grčki mediji navode da su Larencakis i Vilijams-Gos propustili trening zbog povreda.

Takođe se dodaje da će u naredna dva dana biti poznato da li će košarkaš Olimpijakosa Naz Mitru-Long moći da pomogne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << timu u Litvaniji, pošto je povredio rame tokom nastupa za selekciju Grčke u kvalifikacijama za EP 2025. godine.

Grčki mediji podsećaju da trener Olimpijakosa Jorgos Barcokas ne može da računa na srpskog centra Nikolu Milutinova, koji je operisan krajem januara.

Utakmica između Žalgirisa i Olimpijakosa biće odigrana u petak od 19 časova u Kaunasu.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.