Uz dužno poštovanje, Tavares nije zaslužio priznanje

Izvor: B92, 13.Maj.2023, 17:42

"Uz dužno poštovanje, Tavares nije zaslužio priznanje"

Košarkaš Real Madrida Valeter Tavares proglašen je za najboljeg defanzivca Evrolige, a sa tim izborom nije saglasan košarkaš Olimpijakosa Kostas Slukas.

Tavares je treći put u karijeri proglašen za najboljeg defanzivnog igrača elitnog takmičenja, a ovaj put iza njega su ostali Tomas Volkap (Olimpijakos, Džon Braun (Monako) i Matijas Lesor (Partizan).

"Uz dužno poštovanje Evroligi i sjajnom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrač Valteru Tavaresu, koji je dominirao takmičenjem godinama, moje skromno mišljenje da je Tomas Vokap ove sezone zaslužio da bude najbolji defanzivac sezone. Iako nema visinu kao Valter on je namučio svakog rivala i dao je veliki doprinos našem timu da se dođe prvog mesta", napisao je Slukas na Tviteru.

Centar "kraljevskog kluba" ove sezone u Evroligi prosečno je beležio 10,9 poena, 6, 6 skokova, 1,5 asistencija i 2,2 blokade, dok je Vokap ove godine imao prosek 7,7 poena, 2,8 skokova, 5,6 asistencija i 1,8 ukradenih lopti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.