Izvor: HotSport.rs, 21.Dec.2016, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U FOKUSU EVROLIGE: ‘Đenka’, za koji klub ti to igraš? (VIDEO)

Čarls Dženkins nasmejao Delije svojim srpskim jezikom.

Evroliga je odlučila da ovu nedelju posveti američkom košarkašu iz redova Crvene zvezde Čarlsu Dženkinsu, beku šuteru koji sve bolje igra kako sezona odmiče.
Popularni ‘Đenka’ je u razgovoru sa evroliginom ekipom otkrio kako se snašao u Beogradu, kao i šta je sve naučio od srpskog jezika.
STIGAO PRVI >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << IZVEŠTAJ: Poznata težina povrede Boriše Simanića
Zanimljiv je bio početak njegovog izlaganja u samom uvodu u snimak.
-Ja sam Čarls DŽenkins i ja igram u Crvena zvezda – rekao je ljubimac Zvezdinih navijača.

(Izvor: youtube / EUROLEAGUE BASKETBALL)
The post U FOKUSU EVROLIGE: ‘Đenka’, za koji klub ti to igraš? (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EL o Đenki: Beograd je za mene kuća

Izvor: B92, 21.Dec.2016

Evroliga je posvetila video prilog Zvezdinom beku i miljeniku navijača crveno-belih Čarlsu Dženkinsu. Popularni Đenka zavoleo je Beograd i kaže da se u srpskoj prestonici sada snalazi kao i u svom rodnom Njujorku.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.