Turci ili Rusi - Ko će biti generalni sponzor Evrolige?

Izvor: Sportske.net, 03.Jun.2020, 23:24

Turci ili Rusi - Ko će biti generalni sponzor Evrolige?

Čekamo i ovu odluku.

Kompanija "Turkish airlines" već godinama sponzoriše Evroligu, a trenutno je i generalni sponzor ovog takmičenja.

Ipak, pominjala se i mogućnost da će ih na tom mestu zameniti ruska kompanija "Gasprom".

O nastavku saradnje sa Evroligom govorio je i portparol turskog avio-prevoznika.

"Naša saradnja se nastavlja. Konekcija između >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Evrolige i naše kompanije postoji više od deset godina i nema apsolutno nikakvih problema. Želja nam je da nastavimo saradnju i verujem da ćemo uskoro izaći u javnost sa dobrim vestima", rekao je Jahja Ustun.

Podsetimo da je ova kompanija nudila da pokrije sve troškove završnice Evrolige u slučaju da su se čelni ljudi ovog takmičenja opredelili da ga organizuju, ali su imali uslov da to bude u Turskoj, Antaliji ili Istanbulu.

Ove reči, naravno, ne moraju da znače da "Turkish airlines" ostaje generalni sponzor Evrolige, jasno je da su Rusi sada glavni favoriti.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.