Tepić, Veličković i Lazme u izboru za najbolju petorku

Izvor: RTS, 02.Apr.2009, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tepić, Veličković i Lazme u izboru za najbolju petorku

Košarkaši Partizana Milenko Tepić, Novica Veličković i Stefon Lazme nalaze se u izboru za najbolju petorku Evrolige koju će glasanjem putem interneta izabrati navijači, objavljeno je na sajtu najelitnijeg evropskog takmičenja.

Evroliga je na zvaničnom sajtu otvorila glasanje za najbolju petorku tog takmičenja, a među kandidovanih 62 košarkaša našli su se i Tepić, Veličković i Lazme.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
U izboru se nalazi 14 plejmejkera, 22 beka šutera i niskih krilnih igrača, kao i 26 krilnih centara i centara. Posetioci sajta mogu da glasaju jednom dnevno za po jednog plejmejkera, dva beka šutera ili niska krila i po dva krilna centra ili centra, a glasanje se završava 13. aprila u ponoć.

U konačnom izboru za najbolju petorku Evrolige glasovi navijača činiće 20 odsto, dok će 80 odsto glasova činiti glasovi predstavnika medija.

Košarkaš Taukeramike Igor Rakočević takođe je u izboru za najbolju petorku, kao i bivši igrač Partizana, reprezentativac Crne Gore Nikola Peković. Košarkaš koji bude sakupio najviše glasova biće proglašen za najkorisnijeg igrača (MVP) Evrolige u izboru navijača.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijači biraju najbolju petorku Evrolige

Izvor: Mondo, 02.Apr.2009

Na zvaničnom sajtu Evrolige u toku je glasanje za najbolju petorku ove sezone, a u konkurenciji su i Novica Veličković, Milenko Tepić i Stefon Lazme

Nastavak na Mondo...

EL: Navijači biraju najbolji tim

Izvor: B92, 02.Apr.2009

Sajt Evrolige otvorio je glasanje za izbor najbolje petorke ovogodišnjeg izdanja elitnog takmičenja i u izboru se se našla i trojica igrača Partizana...Posetioci sajta mogu da glasaju za po jednog plejmejkera, dva beka šutera ili niska krila i po dva krilna centra i centra, a od igrača prvaka Srbije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.