EL: Navijači biraju najbolji tim

Izvor: B92, 02.Apr.2009, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Navijači biraju najbolji tim

Sajt Evrolige otvorio je glasanje za izbor najbolje petorke ovogodišnjeg izdanja elitnog takmičenja i u izboru se se našla i trojica igrača Partizana.

Posetioci sajta mogu da glasaju za po jednog plejmejkera, dva beka šutera ili niska krila i po dva krilna centra i centra, a od igrača prvaka Srbije u konkurenciji su Milenko Tepić, Novica Veličković i Stefon Lazmi.

U izboru se nalazi 14 plejmejkera, 22 beka šutera i niska krila i 26 krilnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << centara i centara, a od igrača iz Srbije u konkurenciji je i bek Taukeramike Igor Rakočević, kao i reprezentativac Crne Gore Nikola Peković. Svako će moći da glasa jednom dnevno, a anketa će biti zatvorena 13. aprila u ponoć.

Prema trenutnom broju glasova, Milenko Tepić se nalazi na trećem mestu bekova šutera i niskih krila, dok je Novica Veličković drugi u izboru krilnih centara i centara iza Kšištofa Lavrinovića, a sa svojom pozicijom zauzima mesto u prvoj petorci u dosadašnjem toku glasanja. Izbor navijača, koji će glasati putem interneta, računaće se sa 20 procenata u konačnom izboru, dok će 80 procenata glasova doći od članova medija.

Igrač koji bude dobio najviše glasova biće izabran za MVP-ja po izboru navijača. Ako i vi želite da glasate za najbolju petorku, pravo mesto je ovde.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.