Teodosić nominovan za Tim decenije Evrolige

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Dec.2019, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodosić nominovan za Tim decenije Evrolige

Srpski košarkaš Miloš Teodosić nominovan je za Tim decenije u Evroligi, saopšteno je danas na sajtu tog takmičenja.

Kako se navodi, Teodosić je jedan od najkreativnijih plejmejkera i jedan od najuboitijih šutera u evropskoj košarci, a sve ono što je uradio noseći dresove Olimpijakosa i moskovskog CSKA, prepoznali su novinari i navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji glasaju u ovom izboru.

Teodosić je 2010. godine postao MVP Evrolige, kada je nastupao za Olimpijakos,a nakon još jedne sezone u dresu atinskog kluba otišao je u CSKA, gde je 2016. postao šampion Evrope.

Po tri puta je činio prvu i drugu najbolju petorku takmičenja.

Teodosić je posle nastupa za LA Kliperse u NBA ligi, vratio se u Evropu gde trenutno igra za Virtus iz Bolonje.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Bjelica nominovan za Tim decenije u Evroligi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Dec.2019, 12:36

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica nominovan je za Tim decenije u Evroligi, saopšteno je danas na sajtu tog takmičenja...Krilni centar, koji trenutno nastupa za Sakramento Kingse, bio je najkorisniji igrač (MVP) Evrolige 2015. godine, kada je nosio dres turskog Fenerbahčea...Te sezone srpski reprezentativac...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.