Teo ponizio Raduljicu i Mačvana, a jedan njegov dribling posebno je izludeo Armani! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Jan.2017, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teo ponizio Raduljicu i Mačvana, a jedan njegov dribling posebno je izludeo Armani! (VIDEO)

Košarkaši CSKA demolirali su Armani sa 101:64 u 17. kolu Evrolige, čime su prekinuli niz od tri poraza.

Fenerbahče, Crvena zvezda i Real su pobedili evropske prvake, pa je moralo da se odigra maksimalno protiv Italijana, koji su tek u 13. minutu došli do dvocifrenog broja poena. Bilo je 41:9 u jednom trenutku, a prednost se dugo održavala na oko +30, dok je u poslednjoj deonici išla na 40 pri 99:59.

.@MilosTeodosic4. That's easy, that's simple.#7DAYSMagicMoment >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << #CSKEA7 pic.twitter.com/Mf9Uplb2UL

— EuroLeague (@EuroLeague) January 13, 2017

Teo je meč završio sa 10 poena i sedam asistencija, dominirao je De Kolo sa 22 poena, a u Armaniju se izdvojio Mačvan sa 19 poena i 11 skokova, Raduljica je zabeležio 10 poena, dva skoka i tri asistencije. Posebno je atraktivna bila akcija Tea koji je potpuno iz težišta izbacio Zorana Dragića jednostavnim driblingom.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Evroliga,   Crvena Zvezda

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

NEMA MU RAVNOG: Ovo dodavanje Teodosića ni ‘mačka’ Bufon ne bi skinuo (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 14.Jan.2017, 12:00

CSKA je sinoć demolirao Armani Milano u 17. kolu Evrolige 101:64, a internet je zapalila nova asistencija srpskog virtouza…. . Bila je to munjevita kontra ‘armejaca’, Teo je povukao loptu, bila je to situacija dva na dva, videlo se da će Srbin uposliti svog saigrača, ali spasa nije bilo. Košarkaš...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.