TRESE SE EVROLIGA: Stiže Dvajt Hauard! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2023, 19:10

TRESE SE EVROLIGA: Stiže Dvajt Hauard! (FOTO)

Ko je spreman da plati milione za usluge nekadašnjeg prvog pika sa drafta.

Ove sezone je u Evroligu stiglo nikad više NBA igrača, a sada bi mogla da stigne zvezda najsjanija od svih. Postoji mogućnost da neki od klubova iz elintog evropskog takmičenja pojača Dvajt Hauard popularni Supermen.

Naime, kako je objavio litvanski novinar Donatas Urbonas, Dvajt Hauard ispituje opcije o dolasku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u evropsku košarku, kako bi se odatle otisnuo ponovo u NBA.

Dwight Howard is exploring the European market as a potential route to return to the NBA, per @Urbodo 👀 pic.twitter.com/fbSCWwcFmR

— BasketNews (@BasketNews_com) November 28, 2023

Još uvek nije poznato koji bi klubovi bili zainteresovani za njegove usluge, kao i ko bi mogao da ga plati njegove usluge koje se mere milionima dolara.

Takođe, Hauard bi možda mogao da ode i u Australiju, ukoliko ne pronađe angažman u Evroligi.

Hauard je bio prvi pik na NBA draftu 2004. godine, kada ga je izabrao Orlando.

Proveo je osam godina kao Medžik, a potom nastupao za Los Anđeles Lejkerse, Hjuston Roketse, Atlanta Hokse, Šarlot Hornetse, Vašington Vizardse i ponovo Lejkerse sa kojima je 2020. godine osvojio šampionski prsten.

Potom je išao i u Filadelfija 76erse, još jednom Lejkerse i onda je 2022. godine prešao u Tajvan Leopardse gde je završio ugovor tokom 2023. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.