TOP 10 POTEZA EVROLIGE: Evo ko se iz Zvezde NAŠAO u ODABRANOM društvu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2017, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOP 10 POTEZA EVROLIGE: Evo ko se iz Zvezde NAŠAO u ODABRANOM društvu! (VIDEO)

Crveno-beli pobedili veliku Barselonu u 2. kolu elitnog takmičenja.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Barselonu u 2. kolu Evrolige (izveštaj pročitajte OVDE), a meč protiv velikana iz Katalonije doneo je bezbrzoj fenomenalnih poteza izabranika Dušana Alimpijevića.

Napravio je odličnu karijeru u NBA, a onda se vratio u Evropu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i video DELIJE! (FOTO)

JANKOVIĆ O BRILJANTNOM POTEZU: Morao sam da udarim RAMPU Tomiću, gde da zakuca u MOJOJ KUĆI (VIDEO)

Jedan od tih izveo je Matijas Lesor, brutalnim "zakucavanjem" našao se na 9. poziciji najboljih poteza druge runde. Na sjajnom 3. mestu Evroliga je svrstala Stefana Jankovića, čiju je "bananu" dobro upamtio hrvatski centar Ante Tomić.

MIŠKO POGODIO PRAVO U CENTAR: Najpotcenjeniji igrač u Srbiji igra u Zvezdi (FOTO)

Najbolji potez minule runde načinio je Džejms Gist. Bivši košarkaš Partizana zakucao je "alej-upom" posle dodavanja Kalatesa i obeležio pobedu Panatinaikosa nad Broseom iz Bamberga.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.